ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ

ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΑΞΟΥ

          (Λ.Ε.Α.Δ.Ν)

    ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ, ΝΑΞΟΣ 843 00

Τηλ. 22850-24187-fax 22850-25601

e-mail [email protected]

Αριθμ. Πρωτ. 274

Νάξος, 26.8.2013

ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΖΗΝΟΖΗ

        Τα μέλη του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Νάξου (Λ.Ε.Α.Δ.Ν), εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του ξεχωριστού συναδέλφου μας Δημητρίου Ζηνόζη, τ. Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, καταξιωμένου νομικού με σπουδαία προσφορά και έργο στη νομική επιστήμη.

       Εμπνευστής, καθοδηγητής, υποστηρικτής και συμπαραστάτης σε καίρια θέματα που απασχόλησαν το δικηγορικό κλάδο, ιδιαίτερα δε των ασφαλιστικών ταμείων.

       Ακούραστος και ανεξάντλητος στο πνεύμα αλλά και στην πέννα, με άρτια νομική κατάρτιση και παιδεία, με χαμόγελο, γλυκύτητα, υπομονή, προσήνεια, ευγένεια, και όρεξη για δουλειά, αρετές και χαρίσματα που θα διέκριναν όλοι και όλες όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά έστω και για λίγο και να γίνουμε κοινωνοί του πνεύματος και των πολλαπλών του ικανοτήτων.

       Η προσφορά και το έργο του είναι σημαντικά και αξιόλογα και θα εμπνέουν και θα καθοδηγούν τις επόμενες γενιές.

       Με αυτές τις λίγες λέξεις ως ελάχιστη απόδοση τιμής στη μνήμη του, που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στις καρδιές μας, και με συναισθήματα θλίψης, ευγνωμοσύνης και αγάπης συνάμα για όλα όσα απλόχερα συνεισέφερε, αποχαιρετάμε ένα σπουδαίο συνάδελφο, διαπρεπή νομικό αλλά και ένα υπέροχο άνθρωπο.

       Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα βαθιά μας συλλυπητήρια και συμμετέχουμε στο μεγάλο πόνο της.

Για το Λ.Ε.Α.Δ Νάξου

Η Πρόεδρος

Μαρία Π. Μάρκου