ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ &
ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΑΞΟΥ
         (Λ.Ε.Α.Δ.Ν)               Νάξος
6/11/2013
Τηλ. 22850-24187 –φαξ 22850-25601
        Χώρα Νάξου Τ.Κ. 843 00.

ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΕΑΔ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Φιλοποίμενος 24, Π Α Τ Ρ Α.
Τηλ. 2610 220933. e-mail:[email protected]
*******************
        Είναι πράγματι πολύ σημαντικό, με μια απλή και μόνο κίνηση στον υπολογιστή να έχεις μπροστά σου τις εικόνες, τα δρώμενα, τα παρελθόντα, τα παρόντα και τα μέλλοντα ενός θεσμού Αλληλοβοήθειας των δικηγόρων όλης της Ελλάδος, όπως είναι η ΕΛΕΑΔΕ, που έχει ήδη κάνει ενεργά το ξεκίνημά της με τους αξιόλογους εκπροσώπους της και συνεχίζει την πορεία της με επιτυχία, αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα.
        Όλα αυτά μας τα παρέχει η νέα ιστοσελίδα της Ένωσής μας που μας καλωσορίζει και μας καλεί να τη στηρίξουμε ώστε να καταστεί η πληροφόρηση πληρέστερη και η επικοινωνία μεταξύ μας, αποδοτική και ωφέλιμη προς κάθε πλευρά.
        Αξίζει η προσπάθεια αυτή αλλά και το ενδιαφέρον που θα πρέπει να επιδείξουμε για την επίτευξη των σκοπών και των στόχων της ΕΛΕΑΔΕ.
        Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα από την έγκαιρη ενημέρωση, και πληροφόρηση που μπορεί να μας παρέχει η ιστοσελίδα φθάνουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο.
        Εκφράζουμε την ευχή η νέα ιστοσελίδα να έχει συνέχεια και πλούσια ενημέρωση.
        Με την ευκαιρία της επιστολής αυτής, και παρατηρώντας την ενδιαφέρουσα και χρήσιμη θεματολογία, θεωρώ ότι μπορεί να περιληφθεί σ΄ αυτήν και ο νέος Κώδικας Δικηγόρων (Ν. 4194/27.9.2013, ΦΕΚ. 208), με την αναφορά στο άρθρο 61 παρ. 1, γγ, όπου η απόδοση της εισφοράς ως πόρου στα ΛΕΑΔ είναι υποχρεωτική.
        Κατατέθηκαν επίσης με τη μορφή τροπολογίας, τροποποιήσεις άρθρων του Κώδικα Δικηγόρων στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων’ ’Ηλεκτρονική επιτήρηση καταδίκων, υποδίκων και κρατουμένων σε άδεια΄΄, το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή την 30/10/2013 και αναμένεται η δημοσίευσή του. Θα πρέπει να προσέξουμε πιθανόν αλλαγές στο άρθρο 61 του Κώδικα.

Για το ΛΕΑΔ Νάξου
Με την εκτίμησή μας
Η Πρόεδρος
Μαρία Π. Μάρκου